Beton storten

abm-betonvloeren-beton-storten-wapening

Wat wij doen tijdens het storten

Op de gekozen datum van de klant komen we samen met de stortploeg beton storten. Meestal wordt er tijdens de stort een betonpomp gehuurd om de beton te storten. Wij voorzien onze klanten van alle apparatuur zodat zij zich daar geen zorgen over hoeven te maken. 

Indien nodig wordt er een trilnaald gebruikt om de beton tijdens de stort zo goed mogelijk te ontluchten en wordt door middel van een laser op de juiste hoogte ingemeten. Daarna wordt er met een deprei of met een mechanische trilplaat de kleine oneven heden gelijk getrokken. 

Het is belangrijk dat dit met precisie en zorg wordt gedaan om duurzame betonvloeren te garanderen aan onze klanten.

MET PRECISIE AFWERKEN

Op dezelfde dag als de stortploeg zal ook de afwerkploeg komen. Nadat het beton gedroogd is gaat de afwerkploeg de betonvloer strak afwerken (monoliet).  Het monoliet afwerken is de toplaag verdichten van beton. Al het kiezels worden naar beneden geduwd en wordt het stap voor stap glad afgewerkt. Indien van toepassing wordt het waterdicht door een vloeistofdicht te gebruiken tijdens het storten. Er zijn ook andere structuren mogelijk buiten het glad maken van vloer.

Storten en afwerken van beton dient in een dag gerealiseerd te worden.

Het is erg belangrijk om de juiste materiaal en de ervaren vakmensen te hebben. Ervaring kunt u nergens kopen.

 

Flexibel

Kwaliteit

Vakmanschap

Persoonlijk

Transparant

Planning, Begeleiding, Oplevering, Nazorg